"Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας" - Δήλωση διευθυντή μουσείου της Γερμανίας


Mοιραστείτε το:


Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

"Ο αρχαίος στρατηλάτης ήταν Έλληνας", δήλωσε ο διευθυντής του μουσείου του Μάνχαϊμ "Ράις Ένγλεχορν" της Γερμανίας, κος Άλφριντ Βιτστσόρεκ που πρόκειται να οργανώσει έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο.

"Ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και σε καμία περίπτωση πρόγονος των συγχρόνων Σλαβομακεδόνων", δήλωσε ο κος Άλφριντ Βιτστσόρεκ σε συνέντευξή του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων [DPA],...

Ο κος Βιτστσόρεκ δήλωσε ότι "Οι τελευταίες έρευνες έδειξαν καθαρά για ακόμα μία φορά ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου είχαν στενές σχέσεις με τους σύγχρονούς τους Έλληνες" και προσέθεσε:
 "Στην αρχαιότητα, Έλληνες αι Μακεδόνες μιλούσαν την ίδια γλώσσα".

Ο διευθυντής του μουσείου αναφέρθηκε σε ευρήματα που δείχνουν ότι ο πληθυσμός της ΠΓΔΜ, το ένα τέταρτο του οποίου μιλά αλβανικά και τα τρία τέταρτα σλαβικά, κατάγεται από λαούς που μετανάστευσαν στην περιοχή τον 6 μ.Χ. αιώνα, πολύ μετά από το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Mοιραστείτε το:




5 σχόλια:

  1. Ειναι αργα παιδια ! Την Μακεδονια μας την πουλησαν οι 300 που ψηφιζουμε και στηριζουμε...
    Ετσι ΑΠΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!

    Όταν ήταν ο Μ. Αλέξανδρος στην ζωή, οι σκοπιανοί και οι λοιποί σλάβικοι λαοί που προσπαθούν να οικιοποιηθούν την Μακεδονία, δεν ήταν καν ιδέα...! Δεν υπήρχαν, πρεπει να τρέξουμε 800 περίπου χρόνια μετά τον θανατο του Μ.Αλέξανδρου για να τους βρουμε στον χάρτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και λοιπόν;...

    ΤΩΡΑ "ΚΟΠΗΚΑΜΕ" να... "βροντοφωνάξουμε" την ελληνική καταγωγή του Αλέκου μας;

    ΤΩΩΩΩΩΩΡΑ τον... ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ τον Αλέξανδρο;;;

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!
    Έτσι γίνεται... Αν σου καταπατήσει ο γείτονας το χωράφι σου και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ κάτι για... ΑΙΩΝΑ (στη ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, αιώνα!), τότε ΤΙ ΔΙΚΙΟ θα βρεις μετά;

    Ας προσέχαμε! Και... ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ να χάσουμε!!! Αιγαίο.... Θράκη... κτλ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μας σωσει ο καλός θεούλης . εμεις δεν χρειαζεται να "κανουμε" τίποτα. Ασ ξεχασουμε και τους αρχαίου , και την κληρονομιά μας, και τα σύνορα μας και ας ψηφήζουμε τουρκόφιλους πολιτικους και προσκυνουμε όσους μας κατεστεψαν, να τους εχουμε και να τους πληρωνουμε... Εμ πως να το κανουμε ολοκληρο θεούλη μας φεραν απο το ισραηλ για να μας σώσει, τι να την κανουμε και την εθνικη ταυτότητα , και την πατρωα θησκεια και την Ελληνικη φιλοσοφια, αφου όλοι "παιδια" του θεούλη γαχβε-χριστου είναι, Θα μας σωσει Ο μόνος Ε με R και ΤΜ katvxyrvmena..... Βρε δε @@ ΄ολοι Υπνωβατεw ε υπνωβάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακολουθούμε λάθος πολιτική στο Σκοπιανό.

    Το Σκοπιανό δεν είναι πρόβλημα, αλλά πλεονέκτημα για εμάς.

    Οι Σκοπιανοί είναι Σλαβόφωνοι Ρωμιοί, που δεν αισθάνονται Σλάβοι αλλά απόγονοι Ελλήνων.

    Το "πρόβλημα" ξεκίνησε πριν 100 χρόνια, την εποχή των "εθνογεννέσεων" στα Βαλκάνια. Οι άνθρωποι αυτοί επειδή ήταν Σλαβόφωνοι φοβόντουσαν να δηλώσουν Έλληνες(ύστερα από ότι είχε γίνει με τους Σλάβους θα τους
    απορρίπταμε), όμως δεν θέλαν σε καμία περίπτωση να δηλώσουν Σλάβοι-Σέρβοι-Βούλγαροι κτλ, γι'αυτό δηλώναν "Όρτοντοξ Ματσεντόνσκι"(Που φυσικά μετά λόγω Αθείας του κομμουνισμού έμεινε σκέτο "Ματσεντόνσκι").

    Ένα άλλο παράδειγμα Σλαβόφωνων που δεν αισθάνονται Σλάβοι, είναι οι Πομάκοι. Οι Πομάκοι, που είναι εκσλαβισμένοι και εξισλαμισμένοι Θράκες, μιλούν ίδια γλώσσα με τους Βούλγαρους, όμως δεν αισθάνονται ούτε Σλάβοι ούτε Τούρκοι.

    Η Ελλάδα δεν πρέπει να χαρίσει τα Σκόπια και τους Σκοπιανούς στους Σλάβους, ούτε στον Αλβανικό και Βουλγαρικό εθνικισμό.

    Η Ελλάδα πρέπει να επανελληνοποιήσει τους Σκοπιανούς, χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο κάτοικο των Σκοπίων θέλει να ξαναγίνει Έλληνας. Έτσι, σε 10 χρόνια τα Σκόπια θα γίνουν τμήμα της Ελλάδας.

    Επίσης οι Βλαχόφωνοι των Σκοπίων και όλων των Βαλκανίων είναι Λατινόφωνοι Ρωμιοί, που επίσης πρέπει να επανελληνοποιήσουμε. Και οι αλβανοί των Σκοπίων και όλων των Βαλκανίων είναι εξισλαμισμένοι Αρβανιτόφωνοι Ρωμιοί, που τώρα ξαναγίνονται Ορθόδοξοι και Έλληνες, και επίσης πρέπει να επανελληνοποιήσουμε. Ομοίως και οι Τσιγγάνοι-ΡΟΜ(=Ρωμιοί).

    Τα Σκόπια ανήκουν στον Ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια
τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται. Ευχαριστούμε.
Πατήστε εδώ για μετατροπή απο Greeklish σε Ελληνικά

 
Copyright © 2010-2013. Ελληνικό Αρχείο - All Rights Reserved | Designed by Graphopoly Designs