Τροία - Το Έπος του Ομήρου ζωντανεύει (Ντοκιμαντέρ)


Mοιραστείτε το:



Δείτε το Ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΪ με τίτλο: "Τροία - Το Έπος του Ομήρου ζωντανεύει."

Mοιραστείτε το:




6 σχόλια:

  1. καλησπέρα,
    θα ήθελα να ρωτήσω γιατι δεν μπορω να δω τις επόμενες σελίδες (βιβλία, ταινίες, ντοκυμαντερ) παρά μόνο τα περιεχόμενα της πρώτης σελίδας. Όταν πατάω "επόμενο" μου γράφει error on page.

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τα δικά μας computers δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα για μπορέσουμε να το διορθώσουμε. Παρακαλούμε δοκιμάστε και από άλλα browsers όπως Firefox, Chrome, Explοrer. Αν θέλετε δώστε μας το ακριβές link της σελίδας που δεν λειτουργεί η αρίθμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και σε μενα ακριβως τα ιδια κανει. Οποια δεκαετια και να διαλεξω στις Ελληνικες ταινιες, μονο την πρωτη σελιδα μου δειχνει.
    Οταν παταω Επομενη, μου βγαζει Σφαλμα στη σελιδα.
    Εγω παντως, εχω Internet Explorer.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλούμε δοκιμάστε να διαγράψετε τα cookies και το history του explorer ή δοκιμάστε και απο άλλο browser. Αρκετά σχόλια της ιστοσελίδας μας γίνονται σε παλαιότερες ταινίες που βρίσκονται στις επόμενες σελίδες που δεν μπορείτε να δείτε. Που σημαίνει οτι το πρόβλημα δεν είναι με την ιστοσελίδα. Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνωμη αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να δω το ντοκιμαντερ?τι εχει συμβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτός που το ανέβασε αρχικά στο ίντερνετ, πρέπει να έχει διαγράψει. Εμείς απλά παραθέσαμε τον κωδικό του βίντεο. Θα προσπαθήσουμε να το ξαναβρούμε.

      Διαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια
τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται. Ευχαριστούμε.
Πατήστε εδώ για μετατροπή απο Greeklish σε Ελληνικά

 
Copyright © 2010-2013. Ελληνικό Αρχείο - All Rights Reserved | Designed by Graphopoly Designs