Το Απόκρυφο Ευαγγέλιο του Ιούδα - Ντοκιμαντέρ


Mοιραστείτε το:



O Ioύδας (Judas) υπήρξε ένας απο τους πιο μισητούς ανθρώπους, όπως παρουσιάζεται μέσα στην Γραφή, για τους Χριστιανούς. Ο Απόστολος που "πρόδωσε" τον Ιησού. Για αιώνες το όνομά του σήμαινε προδοσία και δολιότητα. "Ιούδας o Ισκαριώτης ".

Τώρα κρυμμένο για σχεδόν 2000 χρόνια, ένα παλιό Ευαγγέλιο αναδύεται απο την άμμο της Αιγύπτου και μας λέει μια διαφορετική ιστορία που καταρίπτει την "Βίβλο" και είναι εκρηκτικό για πολλούς ανθρώπους.

Το όνομα που φέρει είναι: "Το Ευαγγέλιο του Ιούδα". Το συγκεκριμένο βιβλίο αναστρέφει την ιστορία της προδοσίας και ο προδότης Ioύδας γίνεται Ήρωας, ενω ο Ιησούς οργανώνει την εκτέλεσή του...

Δείτε το Ντοκιμαντέρ



Διαβάστε επίσης στο Ελληνικό Αρχείο το "Ευαγγέλιο του Ιούδα".
Mοιραστείτε το:




11 σχόλια:

  1. Αυτό το άρθρο κ το video παραπάνω μου δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.
    Ευχαριστώ γιατί έψαχνα για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι τυχαίο οτι αυτά τα Ευαγγέλια τα αποκήρυξαν ψεύτικα και απόκρυφα. Ουτε οτι τον Θωμά τον ονόμασαν άπιστο αφου δεν έλεγε πουθενά για αναστάσεις και τέτοια. Που να βγεί στην φόρα και της Μαρίας της Μαγδαληνής να δείτε. Εκει είναι που θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΞΑΝΑ,ΤΕΡΜΑ 2ΟΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξυπνήστε παραμύθια είναι ολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ιστορία αυτή δεν ξαναγράφεται. Όσες φορές και αν ξαναγραφεί, η ίδια θα μείνει. Στην πραγματικότητα δεν είναι απλά ιστορία. Είναι παρελθόν, παρόν και κυρίως μέλλον. Αυτό δε σβήνεται όσο υπάρχουν άγιοι και όσο υπάρχει Θεός. Όσοι δε θέλουν να το δουν, ας κρύβονται πίσω από θεωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δὲν ὑπάρχει μισητὸς ἄνθρωπος γιὰ τοὺς Χριστιανοὺς. Φτάνει πιὰ αὐτὴ ἡ ὑποκριτική τῆς παρερμηνείας. Τὰ γραφόμενα εἶναι ὡς ἔχουν, ὅποιος θέλει ἀκολουθεῖ, ὅποιος δὲν θέλει ἁς ἐπιλέξει κάτι ἄλλο ἀπὸ τὸ νὰ πλήγει, νὰ κατηγορεῖ καὶ νὰ κατασκευάζει παραμύθια. Δοῦλοι τοῦ δολεροῦ σκοταδισμοῦ, εμένετε στὰ δίχτυα τῶν βλάσφημων ιχθυαφάγων.
    Δὲν θέλει καὶ πολλά, παρὰ μόνο νὰ πιστέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνώ ότι χρειάζεται μόνο να πιστέψουμε. Η ουσία είναι ότι ο χριστός αναστήθηκε για να μας σώσει. να βλέπετε και άλλα χωρίς να σας επηρεάζουν. ρωτήστε καλούς πνευματικούς πριν τα πιστέψετε,αν και ούτε αυτοί θα ξέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ:ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ &ΣΕ ΟΡΓΙΑ,ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ.ΔΗΛ.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ 1 ΦΟΡΑ & Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΡΑΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΕΙΘΟΥΝ.ΤΩΡΑ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑΝ(ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ),Ο ΑΓ.ΠΕΤΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσο υπαρχουν παιδια που πεινανε,τοτε ο θεος εχει πεθανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας παρακαλούμε πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν απο τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια
τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται. Ευχαριστούμε.
Πατήστε εδώ για μετατροπή απο Greeklish σε Ελληνικά

 
Copyright © 2010-2013. Ελληνικό Αρχείο - All Rights Reserved | Designed by Graphopoly Designs